Kızlara Dokunmanın 7 Yolu + Size Dokunmaları İçin 3 Taktik

(Hesaplanmış Rahat Okunabilirlik: En az X. sınıf düzeyi.)

Eğer Yeni Tanıştığım Kızla Nasıl Yakınlaşırım? makalemi okuduysanız dokunmanın önemini ve temel prensiplerini kavramış olmanız gerek. Peki iş dokunmaya geldiğinde tıkanıp kalıyor veya heyecan mı yapıyorsunuz? İşte dokunmak için 7 yol:



  • Tanıtım. Bir kadınla ilk tanıştığınızda kesinlikle dokunmalısınız. Bu da demek ki, örneğin, elini alın ve kısa bir süre tutun, kendinizi tanıtırken. Özellikle biri aracılığıyla tanıştırılıyorsanız bu oldukça kolay. Yanak değdirme hareketini de yapın. Unutmayın, kızın kişisel alanına, onun rızasıyla girerek aradaki gerilimi kırmayı amaçlıyorsunuz.
  • Kabullenme İsteği. İnsanların, dolayısıyla kadınların size rıza göstermesi iyidir. Kabullenme Yığını yazımda "kabullenme"nin ne olduğuna ve nasıl elde edileceğine değinmiştim. En basit yolu kızın elindeki bir yüzük veya herhangi bir takıyı gösterip "Hoşmuş, elini uzatır mısın bir, bakabilir miyim?" demek. Uzattığı eli birkaç saniye tutmak. Koynuna düşen bir kolyeye bakmak daha etkili olabilir. Ama bir o kadar da riskli. Bazı kızlar göğüslerine yakın durulmasından hoşlanmaz.
  • Soru Dürtmesi Kıza bir şey sormak istediğinizde -özellikle dikkati başka bir şeye dağılmışken- "Bir bakar mısın?" şeklinde yorumlanacak hafif bir dokunuş çok iş görecektir.
  • Yüksek Nokta Bir espriye gülündüğü, söylenen bir şeyin şoke ettiği, bir şeylerin yere düştüğü anlara Yüksek Nokta diyelim. İşte bu yüksek noktalarda hoşlandığınız kıza dokunmaktan çekinmeyin.
  • Öncülük. Bir kızın hareket etmesi gerekiyorsa, liderlik edenin, yol gösterenin siz olduğunuza emin olun. Kalabalıkta ilerlemeye çalışırken, trafikte karşıdan karşıya geçerken veya yakınınızdan hızla geçen bir arabanın aslında kıza bir tehdit oluşturmadığı bir durumda bile sanki kız yola atlamasın diye sahip çıkıyormuş gibi davranabileceğiniz anlarda kızın bileğinden, elinden kavramanız dokunmanın basit ve doğal bir yolu. Eğer dirseğinden tutarsanız arkasına saklanıyormuş gibi değil öncülük ediyormuş gibi göründüğünüze emin olun.
  • Yanlış Anlaşılmak. Son dokunmanızın üzerinden biraz zaman geçti, samimiyet arttı ve harekete geçebilecek noktaya geldiniz. Burnunai çenesine, yanağına veya ellerine, romantik bir şekilde dokunun.Bir önceki makalemdeki videoya tekrar göz atmak isteyebilirsiniz. Bu dokunuş, amacınızı belli etmenize ve oyunu bitirip bölüm sonu canavarıyla yüzleşmenize yarayacak büyük adımın ta kendisi.
  • Kızışma. Her şey tamam dediğinizde, oyunu fiziksel samimiyetten öteye taşımanın zamanı. Eğer gerçekten eminseniz bir öpüşme en uygun hareket olur. Kızın gerçekten bunu isteyip istemediğini anlamanın yollarını başka bir makalede anlatabilirim ama şimdilik kıza yakın durmak ve bardağını ağzına götürecekken durdurup dudaklarına, ardından gözlerine bakmak yeterince açık bir mesaj gönderecektir.


Eğer bu 7 yolu sık -ve doğal kalarak- kullanırsanız yabancılık mertebesinden, kızları etkilemeye ve onlarla yakınlaşmaya giden yolun çok da keskin geçişler barındırmasına gerek olmadığını fark edeceksiniz.

Sadece dokunmalarınızı arttırın. Biraz daha, biraz daha arttırın. Tüm makalelerimde belirtmek zorunda hissediyorum: tüm bunları yaparken asla karşıdakini rahatsız edecek şekilde davranmayın. Rahatsız olduğunu fark ettiğinizde durun. "Önce rahatsız oluyor, zamanla hoşuna gidecek" diye bir düşünceniz varsa ömrünüzün sonuna kadar itici bir "keko" olarak yaşar ve yalnız ölürsünüz.

Peki ya kızlar? Onların size dokunmasını nasıl sağlarsınız?

Beyle:

  • Dokunmasını söyleyerek.Bu kolay olan. Sadece size dokunmasını söyleyeceksiniz. ("Bana dokun" demeyeceksiniz tabi.) Söyleyen siz olsanız bile dokunan kişi o.Dokunma kararını o verdiği için sorun yok. İlk dokunanın o olması, bu kadınla yakınlaşmak istediğinizde size izin vermesi için bir sebep yaratıyor: kendisiyle çelişmemek. Örnekler:

    -Kolunuza girmesi için kolunuzu yana açın ve gel diyin (yürümeye).
    -konusu açıldığında yara izi, kas, veya üzerinizdeki ilginç bir şeyi ona uzatıp."Dokun bak" diyin.
    -otururken ayak bileklerinden tutup bacaklarını bacaklarınız üzerine uzattırın.
  • Yakın dururken heyecanlandırarak. Her kadın bu numarayı yutmaz. Eğer sizinleyken rahatsa, oldukça yakın duruyorsanız, heyecanlanddığı anda (mesela her birlikte gülmeye başladığınızda) ona doğru eğilin. Eğer sizinle olmaktan rahatsızlık duymuyorsa ve yeterince rahat birisiyse muhtemelen size dokunacaktır.
  • Çok ilginç bir şeyler giyerek. Bunu açıklamaya gerek yok sanırım. İlginç bir saç stiliniz varsa dokunmak da isteyebilirler.


Bunlar içerisinde %100e yakın sonuç verecek tek seçenek ilki elbette, ama üçünün de çok fazla katkısını görebilirsiniz, söz veriyorum.

Ve ne zaman bir kadın size dokunursa, o anda aranızdaki bağı geliştirmeye başlarlar. Elbette aranızdaki etkileşimi de.Bu da hayatı sizin için epey kolaylaştırır.

Tüm Samimiyetimle,
Mete.

Facebook WhatsApp Twitter Pinterest Google+ Gmail Pocket Evernote Addthis

Sonraki Aşama

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder