Kısa Erkekler için Flört Kuralları

(Hesaplanmış Rahat Okunabilirlik: En az X. sınıf düzeyi.)

Uzun ve yakışıklı olmak. Her kadının gönlünde yatan erkeğin olmazsa olmazları mı bunlar gerçekten? Haydi flört oyununda kısa erkek olmanın nasıl bir şey olduğuna değinelim. Kısa erkeklere avantaj sağlayacak taktiklerden ve yapmamaları gereken şeylerden bahsedelim.

Yapılan araştırmaya göre, kadınlar genel olarak en çok, kendilerinden 20 santim (8 inç) uzun erkeklerden hoşlanıyorlar. Neyse o zaman, başlayalım:



Bir arkadaşım zamanında bana demişti ki; "Kendine bazı limitler koymak diye bir şey var evet, ama başkalarının sana limit koymasına izin vermek? En beteri o."

Ve biliyor musunuz, haklıydı da. Kiminle çıkacağınıza veya ilişki kuracağınıza dair kendinize limitler koyabilirsiniz. Ama toplumun, kimlerin sizinle çıkması gerektiğini dikte etmesi... berbat bir yaşam demek.

Hoşlandığınız kişiyle etkileşiminizde boyun psikolojik bir engelden çok da fazlası olmadığını düşünüyorum. Toplum bize çocukluğumuzdan itibaren neyin üstün bir özellik olduğunu, neyi arzulamamız gerektiğini söylüyor. Bu sadece bir nesildir devam eden bir şey değil, "evrimsel psikoloji" sağolsun.

Eğer kısa erkeklerin doğuştan yenik olduğunu düşünüyorsanız yanılıyorsunuz. Harry Potter rolünü oynayan aktör, ve hatta Sylvester Stallone 1.65 boyunda. Cem Yılmaz, Kenan Doğulu gibi ünlülerimiz de kısa boylular. Şimdi "ama onlar ünlü" diyeceksiniz. Yani kısa boyluluğun, başka şeylerle telafi edilebilen bir dez avantaj olduğunu kabul ettiniz bile demek, ne güzel.

Kısa boyluluk sadece para ile kapatılabilecek bir açık değil. Flört oyununda yeterince iyiyseniz ve sosyal becerileriniz de iyiyse kısa boyunuz başarısızlığa mahkum olduğunuz anlamına gelmiyor.

Elbette boy fark eder. Ama para da. Şöhret de. Araba da. Ama "Arabam yok, kimse bana bakmaz" diyecek değilsiniz herhalde.

"Benim Tipim Değil"den Kurtulmak

Kısa olmanın getirdiği tek büyük sorun, her bir kadının standartları ve kişisel gereklilikleri barajını aşmak.

Onun aradığı belirli bir erkek var, veya, onun dilinden konuşalım: Onun tipi...

Kısa bir erkek olarak, en büyük varlığınızın avantajını kullanmalısınız: Apaçık bir cinsel tehdit değilsiniz.

Bir keresinde daha büyük, çirkin bir lezbiyen kızın daha genç ve çekici bir kızı kaldırdığını(veya düşürdüğünü) görmüş ve şok olmuştum. Hatta yanımdaki arkadaşlarıma ve barmene sormuştum "az önce gerçekten yaşandı mı bu?" diye. Cinsel bir tehdit olmamanın bir avantaja nasıl dönüşebileceğini gösteren büyülü ve ilham verici bir olaydı.

Peki kısa olmaktan, cinsel bir tehdit gibi görünmemekten nasıl faydalanılır?

Kamikaze radarına takılmadığınız bu durumlarda kızlar size daha rahat açılır. Kabullenme Yığını gibi taktikleri çok daha kolay uygularsınız çünkü kızın savunma kalkanları iniktir. Kendisiyle yakınlaştığınızı anladığında ise artık çok geçtir çünkü çoktan size ve cinsel motiflerinize alışmış olur. Çekim oyununuza kapıldığında ise kızı tam anlamıyla bombardımana tutmalısınız. İşleri daha fiziksel bir boyuta sokmalı ve olabildiğince güçlü görünmelisiniz, bu sayede kısa boyluluğu kolayca telafi edersiniz. Beta erkeği veya palyaço gibi davranmayın, ve mümkün olduğunca çabuk, birkaç bahaneyle dirseğine, sırtına ya da omzuna dokunun.

Kısacası, kısa boylu erkeğin oynaması gereken oyun tedirgin edici bir çekicilikle saldırmak değil, aksine güven ve rahatlığı kullanmak. Başlarda bahsettiğim, aslında hiçbir şansı olmayan "yaşça daha büyük lezbiyen"i düşünün. İlk gördüğümde istemsizce küçük gördüğümü itiraf etmeliyim, ama beni şaşırtan şey oyununu çok iyi bildiği gerçeğiydi. Hiç lezbiyen flörtü görmemiştim, ama güzel lezbiyenlerin her nedense çirkin olanlarla takıldığını çok gördüm. Siz de görmüşsünüzdür bence? O yüzden hep merak ederdim. O geceye kadar. Görür görmez bana "Cinsel Tehdit Olmama Oyunu"nu hatırlattı ve oynanan oyunu anında çözdüm. Çabuk ve kolaylıkla samimiyet kuruyor ve yakınlaşıyorlar. Kısa bir özet: hız bu işin özü.

Peki kısa erkek, çekiciliğini konuşturma konusunda başka nelere dikkat etmeli?

Kısa Erkekler Neleri Yapmalı veya Yapmamalı?

  • Daha agresif, ve daha fiziksel bir flört ile başlayıp doğruca ilişkiye bağlayın.
  • Moda, karizma ve fiziksel enerjiye, güçlü görünmeye daha çok önem verin.
  • Radarın altında süzülmeyi bir avantaj olarak kullanın (Cinsel tehdit olmamak)
  • Kendi boyunuz veya kızın boyu hakkında konuşmayın.
  • Boyunuz hakkında takıntılı olmayın. uzun görünmek için kasmayın.
  • İşleri ağırdan almayın. Vaktiniz kısa. (ehehe)

Kısacası toplumun kiminle nasıl çıkacağınızı belirlemesine izin vermeyin.

Tanışmak istediğiniz her çekici kadının kendi kriterleri vardır. Ama sizinle konuşmaya başladıklarında, akıllarından geçen şey flört olmayacağı için tüm bu bariyerler aşağı inmiş olacak. Tabii ki eğer niyetinizi baştan belli etmezseniz.

Tüm Samimiyetimle,
Mete.

Facebook WhatsApp Twitter Pinterest Google+ Gmail Pocket Evernote Addthis

Sonraki Aşama

2 yorum:

Unknown dedi ki...

saçma salak bir yazı. ya kısa erkeklerin aşk hayatında hiç şansı yoktur olamaz. sen söylüyosun 20 cm uzun erkekleri seviyolar diye. ee? ne taktik vermeye çalışıyosun? sanki garanti sonuç verecek hee. kısaysan umudunu kes en nefret edilen sevilmeyen umursanmaya adam olmaya mahkumsun

Finansb dedi ki...

Flörtle konuşulacak konular mı arıyorsunuz? Tıklayın: flörtle konuşulacak konular

Yorum Gönder