Kız Tavlama Taktiği: Kabullenme Yığını

(Hesaplanmış Rahat Okunabilirlik: En az X. sınıf düzeyi.)

Tanıştığınız kızların iletişime "katkı" yapmasını sağlamak, onlarla başarılı olmanın anahtarıdır. Artan miktarlarda kabullenme elde ettikçe, bir şeylere sizin yön vermeniz konusunda daha rahat davranırlar. İstediklerinize olur deme ihtimalleri artar. Burada "kabullenme" dediğim şey şu: Konuşurken bir kızın kolundan tuttuğunuzda bundan rahatsız olmuyorsa, bu bir "kabullenme"dir. Ne kadar çok "kabullenme" elde ederseniz o kadar yakınlaşırsınız. (itaat çirkin bir kelime olabileceği için kabullenme demeyi tercih ediyorum.) Her konuda daha pozitif cevaplar alırsınız.

Erken ve sık kabullenme elde etmek istersiniz. Çünkü ne kadar kabullenilirseniz her şey o kadar çabuk ve kolay gelişir. Bir kadının daha baştan iletişiminize katkıda bulunmasını sağlarsınız, yani onunla başarılı olma ihtimaliniz artar.

Şimdi... Hepsini daha hızlı, iyi, daha etkili yapmak ve daha iyi sonuçlar almak ister misiniz?



Siperlerinde bekleyen (aşk için) (ve aşk yapmak için!) tüm erkeklerin işini kolaylaştırmak adına, işte olağanüstü basit ve olağanüstü etkili, hızla kabul edilme taktiği.  Bu kabul edilme tekniğine ben "Kabullenme Yığını" adını verdim.

Harvard Üniversitesi'nden Ellen Langer büyüleyici bir araştırma yapmış. Araştımaya göre fotokopi makinesindeki sırada öne geçmek için izin isteyenlerden, neden belirtenler %94 onay alırken, neden belirtmeyenler %50-60 onay alabilmiş. Belirtilen neden saçma da olsa, mantıklı da olsa pek bir şey fark etmemiş. "Öne geçebilir miyim, çok acil bir işim var" diyenler %94 "evet" cevabı almış, "Öne geçebilir miyim, fotokopi çektirmem gerek" diyenler %93 evet cevabı almış. Yani önemli olan sebep değil, "bir sebep vermiş olmanız".

Karşınızdakinin uyum sağlamasını, hatta itaat etmesini istiyorsanız, tam da uyum ve itaat üzerine yapılmış bu araştırma çok işinize yarayacak. Şimdi bahsedeceğim "Kabullenme Yığını" taktiği ile, kızlardan kabullenme elde etme yolunda, onlara bir neden vererek insanların itaat eğiliminden yararlanıyoruz.

Kabullenme Yığını Nedir?


Taktik şöyle işliyor: sadece tek bir parça "Kabullenme" isteyin. Ve bu kabullenmeyi(eğer sizin de kulağınıza garip geliyorsa makalemin geri kalanında bunu "itaat" diye okuyabilirsiniz.),üzerine başka kabullenmeler elde etmek için kullanın. Size gösterdiği ilk itaati, bir sonraki itaat için sebep göstermenizden ötürü, talep ettiğiniz ikinci itaati de elde edeceksiniz. Bunu tek seferde 4-5 kere yapmak neredeyse karşı cinsle iletişiminizin %100ünde başarılı sonuç verir. O kadar yoğun olarak denedim ki buna artık "oyunumun bütünleyici bir parçası oldu" diyebilirim. Normalde üzerinde düşünmediğim halde. Çünkü bu sitede okuyacağınız hiçbir şey rol yapmanız için değil. Bunları denedikçe, içinizdeki erkeği ortaya çıkartacaksınız. Benim gibi siz de bu tür taktikleri "planlayıp, bilinçli olarak" değil "içinizden öyle geldiği için" uyguluyor olacaksınız.

Tabi şimdi birkaç örnek vermeden olmaz.

Diyelim ki bir barda bir kızla tanıştınız. Belki de ortak arkadaş vasıtasıyla. Ortam biraz sıkıcı bir hal almaya başladı veya nasıl ilerleme göstereceğinizi bilemediniz. Henüz ciddi anlamda bir ilgi göremediniz kızdan. Biraz yatırım için muhteşem zamanlama! Bir kez kızdan aranızdaki iletişime "katkı" aldığınız an, neredeyse her zaman, kızın size gösterdiği ilgide bir fırlama göreceksiniz.

Yani şimdi kızla daha yeni tanıştınız. Minik bir konuşma oldu sadece. Elinde veya bileğinde bir parça takı gördünüz - bileklik yüzük veya her ne haltsa - . Parmağınızla gösterin ve diyin ki "Vaay, çok hoş. Bir bakayım şuna, elini uzat." Gerçekten çok kötü bir gün geçirmiyorsa buna "hayır" demeyecektir. Yani size elini verdi:

+1 Kabullenme

Elini size verdiğinde diğer elinizi koluna koyup kızı (ayılık yapmadan) kendinize çekin. (tekrar söylüyorum, hayvanlık yapmayın.)

+1 Kabullenme

Elini yukarı kaldırın, yüzünüze yakın bir seviyeye. Kendi etrafında döndürün, takıyı inceliyormuşçasına.

+1 Kabullenme

Nihayet elini aşağı indirin, HEMEN BIRAKMAYIN.

+1 Kabullenme

Ve tam bu noktada, kızın tek bir itaatini kullanıp 4 farklı kabullenme elde ettiniz. Çünkü her bir itaat ricanızın bir sebebi var: kızın gösterdiği önceki kabullenme.

İşte bir başka örnek. Bu sefer sözlü rotadan ilerleyelim.  Diyelim ki bir kızla konuşmaya çalışıyorsunuz ve biraz "tarama" yapıyorsunuz. "Ne tür hobilerin var?" diye sordunuz. Gülümsedi ve ressamlık yaptığını söyledi. Size, yaptığınız taramaya karşılık kendini nasıl nitelediğini söylüyor. Ki bu  aranızdaki iletişime, bağa kızın yaptığı bir "katkı" demek.

+1 Kabullenme

"Yok artık!" dediniz, ressamlık yaptığını söyledikten sonra cevap olarak. "Çok havalı. Resimlerinden bahsetsene." dediniz, bir itaat(kabullenme) isteğinde bulundunuz. O da anlatmaya başladı.

+1 Kabullenme

Size anlatmaya başladı, "Duyamıyorum biraz yaklaşsana" dediniz. Taburede oturuyorsa kendinize de çekebilirsiniz (düşürürseniz suç benim değil). Razı olup size yaklaştı diyelim.

+1 Kabullenme

Size yaklaştığında hemen rica yığına bir tane daha ekliyorsunuz ve "tamamdır, pardon, devam et anlatmaya". Kabullenme yığınınıza bir kabullenme daha ekleniyor:

+1 Kabullenme

İşte şimdi basit bir tarama sorusundan 4 kabullenme davranışı elde ettiniz. Epey güçlü bir taktik değil mi?

 En basit istekte bile Kabullenme Yığını taktiğini kullanabilirsiniz. Bir kez bir şeyi kabullendiğinde, başka ufak ricalarda bulunmak çok daha kolaylaşacak ve size uyum sağlaması kolaylaşacak.

 Sadece birkaç kural koyalım:

  •  Sadece doğal şeyler yapın. Eğer size bir şey anlatıyorsa daha rahat iletişim kurmanız oldukça doğal değil mi? O yüzden size yaklaşmasını istemeniz doğal. Ama bir şey anlatmayı kabul etti diye elinizi tutmasını isterseniz bu pek mantıklı değil, Çünkü yazının başında bahsettiğim araştırmayı hatırlayın, "size bir şey anlatıyor olması", "elinizi tutması" için geçerli bir sebep değil. Ama yaklaşması için geçerli bir sebep.
  •  Manyaklaşmayın.  Birkaç farklı istek ile Kabullenme Yığını oluşturun, ama arka arkaya çok fazla istekte bulunmayın. 3 veya 4 yeterli. Elindeki takıya bakma isteğine +20 Kabullenme ekleyip kızı soymaya başlayabileceğinizi düşünüyorsanız çok da aklı başında biri sayılmazsınız demek.
  • Çok sık kullanmayın. Tek kadına çok sık kabullenme yığını yüklerseniz aranızdaki etkileşim yapmacık ve fazla itaatkar görünmeye başlar. Ne zaman bir şey isteseniz ardından 3-4 şey daha isteyeceğinizi düşünmeye başlayabilir. En iyisi bir orada bir burada, kabullenilme isteklerinizi hız kazanmaya gereksinim duyduğunuzda kullanmak.
Kabullenme Yığını; bir kadının size katkıda bulunup hızlı etkileşim kurmasının fevkalade, etkili bir yoludur. İyi kullanırsanız, cephaneliğinizdeki en güçlü olan ve sık kullanılan araçlarınızdan biri haline gelir.

Tüm Samimiyetimle,
Mete.

Facebook WhatsApp Twitter Pinterest Google+ Gmail Pocket Evernote Addthis

Sonraki Aşama

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder